"Onafhankelijk no nonsens pensioenadvies"

Prijslijst pensioenadvies

Buro Zwiers heeft als onafhankelijk consultant jaren geleden al gekozen voor een beloning op urendeclaratie of een vaste prijs. Wij ontvangen geen provisie uit produkten en vaak kunt u een deel van onze advieskosten terugverdienen door ons advies.

Gratis pensioenadvies bestaat en bestond niet!

Gratis pensioenadvies is iets wat nooit heeft bestaan. Net zo min als de gratis telefoon bij een telefoonabonnement. Het abonnement is namelijk goedkoper zonder het "gratis" toestel. Bij gesloten levensverzekeringen/pensioenen voor 1-1-2013 zat de beloning in de vorm van provisie voor de adviseur in de prijs van het produkt!

Uw voordeel bij Buro Zwiers is dus een echt onafhankelijk advies en niet de verkoop van een produkt. U ontvangt een rekening die overeen stemt met de gedane werkzaamheden. Met de keuze voor Buro Zwiers bespaart u in de toekomst veelal honderden tot duizenden euro's!

Om u kennis te laten maken met onze dienstverlening beginnen wij vrijwel altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Dit gesprek is op kosten van Buro Zwiers. Het doel is om de opdracht helder te krijgen en te kijken of er wederzijds vertrouwen is.

Bij het formuleren van een opdracht is het doel een integer advies tegen een scherp tarief te geven. Hiermee kunt u uw doel verwezenlijken of uw vragen laten beantwoorden. Door de jarenlange ervaring kunnen wij sneller dan gemiddeld een opdracht afronden.

Mail direct uw vraag