Vergelijk tarief pensioenadvies

Vergelijk tarief pensioenadvies

Vergelijken tarief pensioenadvies voor werkgevers

Wilt u een offerte pensioenadvies vergelijken? Neem direct contact met ons op voor een concurrerende prijs. Door jarenlange ervaring en een no nonsens aanpak kunnen wij een kwalitatief hoogwaardig advies tegen een scherpe prijs aanbieden! Er wordt bij de selectie van een pensioenverzekeraar of premiepensioeninstelling (PPI) altijd een brede vergelijking aangeboden. Dit garandeert de keuze voor de optimale regeling voor u.

Uw pensioenofferte vergelijken

Onze werkwijzen bij vergelijken offerte pensioenadvies

Op basis van een aantal gegevens die u ons aanlevert, maken wij een indicatieve berekening van het tarief voor een pensioenadvies. Het kan gaan om een verlenging van uw pensioenregeling, een nieuw collectieve beschikbare premie of salaris diensttijd (middelloon of eindloon) pensioen. De indicatieve prijs wordt bepaald door middel van een open calculatie waarin de werkzaamheden, geschatte uren en kosten zijn vermeld.

Vergelijken verschillende aanbieders

Uiteraard vergelijken wij in het adviestraject een groot aantal pensioenoffertes van verschillende aanbieders voor u. In de prijsopgave geven wij u ook de mogelijkheden en kosten voor pensioenbeheer en communicatie richting uw werknemers weer. Uiteraard kunnen wij de calculatie met u bespreken in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dynamische doorrekening

Tijdens het pensioen adviestraject maken wij gebruik van een unieke dynamische doorrekening zodat we de regeling direct bij u aan tafel aan kunnen passen aan uw wensen.

Besparen op de advieskosten

Heeft u een voorstel van bijvoorbeeld AON, Marsh, Willis of een andere grote internationale broker of adviseur? Dan kunt u bij ons meestal fors besparen op de advieskosten! Bel 0172 245 955 om kennis te maken of vraag direct een offerte aan.

Pensioenofferte aanvragen