"Onafhankelijk no nonsens pensioenadvies"

Vergelijk kosten collectief pensioenadvies voor mijn bedrijf.

Op basis van een aantal gegevens die u ons aanlevert, maken wij een indicatieve berekening van het tarief voor een pensioenadvies. Het kan gaan om een verlenging van uw pensioenregeling, een nieuw collectieve beschikbare premie of salaris diensttijd (middelloon of eindloon) pensioen. De indicatieve prijs wordt bepaald door middel van een open calculatie waarin de werkzaamheden, geschatte uren en kosten zijn vermeld. Uiteraard vergelijken wij in het adviestraject een groot aantal pensioenoffertes van verschillende aanbieders voor u. In de prijsopgave geven wij u ook de mogelijkheden en kosten voor pensioenbeheer en communicatie richting uw werknemers weer. Uiteraard kunnen wij de calulatie met u bespreken in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tijdens het pensioen adviestraject maken wij gebruik van een unieke dynamische doorrekening zodat we de regeling direct bij u aan tafel aan kunnen passen aan uw wensen. Ook is het mogelijk om voor u een eerste oriëntatie te doen op het gebied van pensioen. Twijfelt u of pensioen iets voor u is, dan kunnen we u helpen om de kosten, voor- en nadelen scherp voor u te krijgen. Wij leggen in een persoonlijk gesprek pensioen duidelijk uit en bespreken de berekening. U bepaalt daarna zelf of u alsnog pensioen wil toezeggen of niet.

Heeft u een voorstel van bijvoorbeeld AON, Marsh, Willis of een andere grote internationale broker/adviseur, dan kunt u meestal fors bij ons beparen op de advieskosten!

Aanvragen kosten collectief pensioenadvies of verlenging pensioenregeling.